Ibiza
partager
mail
License license
loading...
Loading ...

Photo panoramique par Miguel Alonso Fischer Pris 14:56, 10/06/2011 - Views loading...

Advertisement

Ibiza

The World > Europe > Spain

Tags: ibiza, beach, port, city, guns

  • J'aime / J'aime pas
  • thumbs up
  • thumbs down

View of Dalt Vila, Ibiza. We are on the walls in the month of avril. Very tourist city but fortunately had no people photo day and it was a good day

comments powered by Disqus

Images à proximité de http://www.360cities.net/fr/area/eivissa

map

A:

Par Jordi Munné Ruiz, à 10 mètres

B: Ibiza - rampart

Par Ruediger Kottmann, à 10 mètres

Ibiza - rampart

C: Spain, Ibiza, Old town

Par Uvarov Serg, à 40 mètres

Spain, Ibiza, Old town

D: Ibiza - view from the ramparts to old town and harbor

Par Ruediger Kottmann, à 50 mètres

Ibiza - view from the ramparts to old town and harbor

E: Ibiza - city wall

Par Ruediger Kottmann, à 70 mètres

Ibiza - city wall

F:

Par Jordi Munné Ruiz, à 70 mètres

G: Ibiza

Par Miguel Alonso Fischer, à 80 mètres

View of Dalt Vila, Ibiza. We are on the walls in the month of avril. Very tourist city but fortunatel...

Ibiza

H: Ibiza - old town and harbor at night

Par Ruediger Kottmann, à 80 mètres

Ibiza - old town and harbor at night

I:

Par Jordi Munné Ruiz, à 80 mètres

J: Ibiza - on the town wall

Par Ruediger Kottmann, à 90 mètres

Ibiza - on the town wall

Ce panorama é été pris à

Ceci est un aperçu de

CATALÀ:

L'illa d'Eivissa és la més gran de les Illes Pitiüses i la més occidental de les illes de l'arxipèlag Balear, al centre-oest del mediterrani occidental. Amb una longitud de costa de 210 Km, en la qual s'alternen petits penya-segats amb cales d'arena, les distàncies màximes a l'illa són de 41 quilòmetres de nord a sud i de 15 quilòmetres d'est a oest, i té una morfologia força irregular, formada per multitud de petites muntanyes, de les quals la més alta és Sa Talaia, al municipi de Sant Josep de sa Talaia amb 475 metres d'altitud. Conserva algunes zones d'alt valor natural com són el parc natural de ses Salines, Cala d'hort o els aiguamolls de ses Feixes. La seva economia depèn majoritariament dels ingressos del sector turístic, l'activitat del qual està centrada en la temporada d'estiu. L'illa es divideix tradicionalment en Vila (nom tradicional de la ciutat) i Fora Vila i la part antiga de la ciutat d'eivissa (la zona del castell) s'anomenta Dalt Vila.

CASTELLANO:

Ibiza (en catalán y  oficialmente Eivissa) es una isla situada en el mar Mediterráneo y que forma parte de la Comunnidad Autónoma de las Islas Baleares, en España. Cuenta con una extensión de 572Km2 y una población de 129.562 habitantes (INE 2009). Su longitud de costa es de 210km, en donde se alternan pequeños peñascos. Las distancias máximas de la isla son de 41 kilómetros de norte a sur y 15 kilómetros de norte a sur y 15 kilómetros de este a oeste.

Posee una morfología muy irregular formada por varias montañas de las cuales la más alta es Sa Talaia, situada en el municipio de San José con 475 metros de altitud.

Gepgrafía

Está situada a unos 79km al este de la Península Ibérica, frente a Denia, 140km al suroeste de la isla de Mallorca, y al norte de Formentera, con unas coordenadas 38.98ºN1.43ºE. Su capital es Eivissa.

Las islas de Ibiza y Formentera reciben el nombre de Islas Pitiusas, forman un archipielago Balear y forman parte de la misma unidad administrativa. Ocupada una superficie de 572,m2 y por ella discurre un solo río, el de Santa Eulalia del Río, único río de las Baleares, que desde hace bastantes años permanece seco por la excesiva explotación de los recursos acuíferos de la isla.

Partager ce panorama