0 Likes

Seat Pitesti - Euro Tehno Group - Outside

Înfiintata în anul 2001, Euro Tehno Group a devenit în 2003 distribuitor autorizat în judetul Arges al marcilor de autovehicule Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Audi, fapt ce îl recomanda ca un puternic comerciant de automobile. În octombrie 2005 a fost pus în functiune un modern centru auto Volkswagen, la intrarea pe autostrada Pitesti-Bucuresti. Construit conform standardelor producatorului, centrul cuprinde un spatiu de prezentare a 8 autoturisme Volkswagen si un atelier service complet, utilat cu echipamente de ultima generatie. În 2006 compania Euro Tehno Group a depasit granitele judetului Arges si a deschis un show-room Volkswagen în orasul Târgoviste. În prezent, distribuitorul auto are în derulare în Targoviste o investitie Volkswagen asemanatoare celei de la Pitesti, cu o suprafata desfasurata de 4.200 mp (show-room, ateliere service si parcari), data deschiderii acesteia fiind preconizata la sfârsitul lunii septembrie 2011. În cursul anului 2007 a fost finalizat în Pitesti un spatiu Weltauto de comercializare a autovehiculelor de ocazie. Marca Weltauto face parte de asemenea din concernul Porsche Holding si asigura clientului achizitionarea unor masini de ocazie verificate si garantate. La începutul lunii iunie 2007, Euro Tehno Group a început investitia pentru construirea în Pitesti a unui show-room si service dedicat marcii premium Audi. Investitia de 4,7 milioane de Euro a fost finalizata în luna iunie 2008, show-room-ul prezentând un spatiu pentru expunerea a peste 12 modele Audi. Euro Tehno Group a devenit în anul 2010 dealer autorizat al marcii SEAT în Pitesti si partener service SEAT în Pitesti si Târgoviste. Euro Tehno Group se pozitioneaza astfel în topul marcilor de import din judetul Arges si Dâmbovita, cu marcile Volkswagen, Audi si SEAT. Modelele expuse în interior, mobilierul, decorurile, sistemul de iluminat, toate vor reflecta valorile brandului Audi: progresivitate, sportivitate, sofisticare. Este vorba de un spatiu foarte generos pentru expunerea a 12 modele Audi, caracterizat de claritate si transparenta. "Progresul prin tehnologie" este misiunea la care s-a obligat marca Audi. Si aceasta nu este valabila doar în privinta sportivitatii, ci si în ceea ce priveste mobilitatea durabila. Audi implementeaza diferite masuri de eficientizare într-un concept de ansamblu. În calitate de dezvoltator a numeroase inovatii, am influentat durabil industria auto. Va asteptam cu placere.

Informatii de contact

Copyright: Info3d.ro
Type: Spherical
Resolution: 7000x3500
Uploaded: 15/03/2011
Updated: 11/08/2014
Views:

...


Tags: seat; reprezentanta; euro tehno group; pitesti; arges; romania; sell seat; rent a car; inchirieri masini; inchiriere masina; cumparare seat
comments powered by Disqus

Info3D.ro
Audi Pitesti - Euro Tehno Group - Outside
Info3D.ro
Honda Showroom Pitesti Car Service
Alex Serban
Water Cleaning Facility Pitesti
Mihail Oprescu
Golesti Museum, traditional houses from Romania
Info3D.ro
Energostar Mick-Med Pitesti
Valentin Arfire
A Pitesti 15 05 2009
Valentin Arfire
B Pitesti 15 05 2009
Alex Serban
Pitesti - Arges County Museum
Info3D.ro
Winn games jocuri electronice pitesti arges
Alex Serban
Cafegiu.ro
Info3D.ro
Garden Pub - Pitesti Arges - Terasa
Raul Nita
Pitesti Hall - New Year's Eve 2011
tomuchwater
Willy Kaemena
VL LINT Cabin
NT360 Sanal Tur
Dora hospital kuvez
jacky cheng
平遥首富候百万-正房
Phillip Roberts
Water Tower Oval Basin Cardiff Bay 12 12 09
chai@abudhabiport
Martin Broomfield
Paddy Fields Sulawesi
Tibor Illes
National Theatre - box of honour
360emirates.com
Dubai Museum - Al Fahidi Fort by 360emirates
www.360tourist.net
Sunset On Moonima
Jedsada Puangsaichai
Wat Phra Si San Phet, Main Chedis, Ayutthaya
Denny A. Ovchar
Poland Pano 08
Info3D.ro
Energoterapie Pitesti
Info3D.ro
Hotel posada curtea de arges apartament
Info3D.ro
Complex Cazare In Eforie Nord
Info3D.ro
Panorame 360
Info3D.ro
Vecinutanaseafara
Info3D.ro
Volkswagen Pitesti - Euro Tehno Group - Outside
Info3D.ro
One Time Pub Pitesti Terasa
Info3D.ro
Baroque lounge pub craiova dolj
Info3D.ro
Hotel Escalade Restaurant Food Brasov
Info3D.ro
Hotel rental apartament 2 rooms code Old City - Str. Gabroveni, nr.61, Bucharest
Info3D.ro
Hotel AMD Pitesti
Info3D.ro
Restaurant craiova carul cu flori dolj
More About

This county has a total area of 6,862 km². The relief can be split into 3 distinctive parts. In the north side there are the mountains, from the Southern Carpathians group - the Făgăraş Mountains with Moldoveanu Peak (2,544 m), Negoiu Peak (2,535 m) and Vanatoarea lui Buteanu peak (2,508 m) towering the region, and in the North-East part the Leaotă Mountains. Between them there is a pass towards Braşov, the Rucăr-Bran Passage. The heights decrease, and in the center there are the sub-carpathian hills, with heights around 800 m, crossed with very deep valleys. In the south there is the northern part of the Romanian Plain.The main river that crosses the county is the Argeş River in which almost all the other rivers coming from the mountains flow. In the south the main rivers are the Vedea River and the Teleorman River.