Seat Pitesti - Euro Tehno Group - Out...
van EXPERT
delen
mail
License license
loading...
Loading ...

Panoramische foto door Info3D.ro EXPERT Genomen 11:22, 14/03/2011 - Views loading...

Advertisement

Seat Pitesti - Euro Tehno Group - Outside

The World > Europe > Romania > Oltenia

  • Vind ik leuk / Vind ik niet leuk
  • thumbs up
  • thumbs down

Înfiintata în anul 2001, Euro Tehno Group a devenit în 2003 distribuitor autorizat în judetul Arges al marcilor de autovehicule Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Audi, fapt ce îl recomanda ca un puternic comerciant de automobile. În octombrie 2005 a fost pus în functiune un modern centru auto Volkswagen, la intrarea pe autostrada Pitesti-Bucuresti. Construit conform standardelor producatorului, centrul cuprinde un spatiu de prezentare a 8 autoturisme Volkswagen si un atelier service complet, utilat cu echipamente de ultima generatie. În 2006 compania Euro Tehno Group a depasit granitele judetului Arges si a deschis un show-room Volkswagen în orasul Târgoviste. În prezent, distribuitorul auto are în derulare în Targoviste o investitie Volkswagen asemanatoare celei de la Pitesti, cu o suprafata desfasurata de 4.200 mp (show-room, ateliere service si parcari), data deschiderii acesteia fiind preconizata la sfârsitul lunii septembrie 2011. În cursul anului 2007 a fost finalizat în Pitesti un spatiu Weltauto de comercializare a autovehiculelor de ocazie. Marca Weltauto face parte de asemenea din concernul Porsche Holding si asigura clientului achizitionarea unor masini de ocazie verificate si garantate. La începutul lunii iunie 2007, Euro Tehno Group a început investitia pentru construirea în Pitesti a unui show-room si service dedicat marcii premium Audi. Investitia de 4,7 milioane de Euro a fost finalizata în luna iunie 2008, show-room-ul prezentând un spatiu pentru expunerea a peste 12 modele Audi. Euro Tehno Group a devenit în anul 2010 dealer autorizat al marcii SEAT în Pitesti si partener service SEAT în Pitesti si Târgoviste. Euro Tehno Group se pozitioneaza astfel în topul marcilor de import din judetul Arges si Dâmbovita, cu marcile Volkswagen, Audi si SEAT. Modelele expuse în interior, mobilierul, decorurile, sistemul de iluminat, toate vor reflecta valorile brandului Audi: progresivitate, sportivitate, sofisticare. Este vorba de un spatiu foarte generos pentru expunerea a 12 modele Audi, caracterizat de claritate si transparenta. "Progresul prin tehnologie" este misiunea la care s-a obligat marca Audi. Si aceasta nu este valabila doar în privinta sportivitatii, ci si în ceea ce priveste mobilitatea durabila. Audi implementeaza diferite masuri de eficientizare într-un concept de ansamblu. În calitate de dezvoltator a numeroase inovatii, am influentat durabil industria auto. Va asteptam cu placere.

Informatii de contact

comments powered by Disqus

Panorama's in de omgeving van http://www.360cities.net/nl/area/arges-county-romania

map

A: Audi Pitesti - Euro Tehno Group - Outside

door Info3D.ro, 200 hier vandaan

Audi Pitesti - Euro Tehno Group - Outside

B: Honda Showroom Pitesti Car Service

door Info3D.ro, 550 hier vandaan

Honda Showroom Pitesti Car Service

C: Water Cleaning Facility Pitesti

door Alex Serban, 1.6 hier vandaan

Statia de epurare Pitesti

Water Cleaning Facility Pitesti

D: Energostar Mick-Med Pitesti

door Info3D.ro, 4.5 hier vandaan

Centrul de medicina alternativa Energostar Mick-Med Pitesti, unde se imbina terapiile alternative si ...

Energostar Mick-Med Pitesti

E: A Pitesti 15 05 2009

door Valentin Arfire, 4.5 hier vandaan

during a ery brief visit to Pitesti on May 15 - 2009, I had the chance to take those pictures - but s...

A Pitesti 15 05 2009

F: B Pitesti 15 05 2009

door Valentin Arfire, 4.7 hier vandaan

during a ery brief visit to Pitesti on May 15 - 2009, I had the chance to take those pictures - but s...

B Pitesti 15 05 2009

G: Pitesti - Arges County Museum

door Alex Serban, 4.7 hier vandaan

Pitesti - Arges County Museum

H:

door Info3D.ro, 4.8 hier vandaan

I: Cafegiu.ro

door Alex Serban, 4.9 hier vandaan

Cafegiu.ro

Cafegiu.ro

J: Garden Pub - Pitesti Arges - Terasa

door Info3D.ro, 4.9 hier vandaan

Garden Pub - Pitesti Arges - Terasa

Dit panorama is genomen in

Dit is een overzicht van

This county has a total area of 6,862 km². The relief can be split into 3 distinctive parts. In the north side there are the mountains, from the Southern Carpathians group - the Făgăraş Mountains with Moldoveanu Peak (2,544 m), Negoiu Peak (2,535 m) and Vanatoarea lui Buteanu peak (2,508 m) towering the region, and in the North-East part the Leaotă Mountains. Between them there is a pass towards Braşov, the Rucăr-Bran Passage. The heights decrease, and in the center there are the sub-carpathian hills, with heights around 800 m, crossed with very deep valleys. In the south there is the northern part of the Romanian Plain.

The main river that crosses the county is the Argeş River in which almost all the other rivers coming from the mountains flow. In the south the main rivers are the Vedea River and the Teleorman River.

Deel dit panorama