Bany Hotel Lux Isla
Share
mail
License license
loading...
Loading ...

Fotografia panorâmica por Jordi Munné Ruiz EXPERT Criado em 13:36, 25/11/2009 - Views loading...

Advertisement

Bany Hotel Lux Isla

The World > Europe > Spain

  • Gostar / Desgostar
  • thumbs up
  • thumbs down
comments powered by Disqus

Imagens próximas em http://www.360cities.net/pt/area/eivissa

map

A:

Por Jordi Munné Ruiz, Menos de 10 metros de distância

B:

Por Jordi Munné Ruiz, Menos de 10 metros de distância

C:

Por Jordi Munné Ruiz, Menos de 10 metros de distância

D:

Por Jordi Munné Ruiz, Menos de 10 metros de distância

E:

Por Jordi Munné Ruiz, Menos de 10 metros de distância

F: Exterior Hotel Lux Isla

Por Jordi Munné Ruiz, Menos de 10 metros de distância

Exterior Hotel Lux Isla

G:

Por Jordi Munné Ruiz, Menos de 10 metros de distância

H: Ibiza - End of Carrer de la Mare de Deu

Por Ruediger Kottmann, 1.8 Km de distância

Ibiza -  End of Carrer de la Mare de Deu

I: On t6he ferry boat in ibiza town

Por jan dolk, 1.9 Km de distância

On the ferry boat in ibizatownFind more info about Majorca

On t6he ferry boat in ibiza town

J: Ibiza - Carrer de la Mare de Deu

Por Ruediger Kottmann, 2.0 Km de distância

Ibiza -  Carrer de la Mare de Deu

Esta panorâmica foi tirada em

Esta é uma visão geral de

CATALÀ:

L'illa d'Eivissa és la més gran de les Illes Pitiüses i la més occidental de les illes de l'arxipèlag Balear, al centre-oest del mediterrani occidental. Amb una longitud de costa de 210 Km, en la qual s'alternen petits penya-segats amb cales d'arena, les distàncies màximes a l'illa són de 41 quilòmetres de nord a sud i de 15 quilòmetres d'est a oest, i té una morfologia força irregular, formada per multitud de petites muntanyes, de les quals la més alta és Sa Talaia, al municipi de Sant Josep de sa Talaia amb 475 metres d'altitud. Conserva algunes zones d'alt valor natural com són el parc natural de ses Salines, Cala d'hort o els aiguamolls de ses Feixes. La seva economia depèn majoritariament dels ingressos del sector turístic, l'activitat del qual està centrada en la temporada d'estiu. L'illa es divideix tradicionalment en Vila (nom tradicional de la ciutat) i Fora Vila i la part antiga de la ciutat d'eivissa (la zona del castell) s'anomenta Dalt Vila.

CASTELLANO:

Ibiza (en catalán y  oficialmente Eivissa) es una isla situada en el mar Mediterráneo y que forma parte de la Comunnidad Autónoma de las Islas Baleares, en España. Cuenta con una extensión de 572Km2 y una población de 129.562 habitantes (INE 2009). Su longitud de costa es de 210km, en donde se alternan pequeños peñascos. Las distancias máximas de la isla son de 41 kilómetros de norte a sur y 15 kilómetros de norte a sur y 15 kilómetros de este a oeste.

Posee una morfología muy irregular formada por varias montañas de las cuales la más alta es Sa Talaia, situada en el municipio de San José con 475 metros de altitud.

Gepgrafía

Está situada a unos 79km al este de la Península Ibérica, frente a Denia, 140km al suroeste de la isla de Mallorca, y al norte de Formentera, con unas coordenadas 38.98ºN1.43ºE. Su capital es Eivissa.

Las islas de Ibiza y Formentera reciben el nombre de Islas Pitiusas, forman un archipielago Balear y forman parte de la misma unidad administrativa. Ocupada una superficie de 572,m2 y por ella discurre un solo río, el de Santa Eulalia del Río, único río de las Baleares, que desde hace bastantes años permanece seco por la excesiva explotación de los recursos acuíferos de la isla.

Compartilhe esta panorâmica