Projections and Nav Modes
  • Normal View
  • Fisheye View
  • Architectural View
  • Stereographic View
  • Little Planet View
  • Panini View
Click and Drag / QTVR mode
Dela detta panorama
För icke-kommersiellt bruk
Detta panorama kan bäddas in på en icke-kommersiell webbplats utan kostnad. Läs mera
Vill du gå med på Terms & Conditions?
För kommersiellt bruk, kontakta oss
Bädda in detta panorama
BreddHöjd
För icke-kommersiellt bruk
För kommersiellt bruk, kontakta oss
Licensiera detta panorama

Förbättrar reklam, redaktionellt, film, video, TV, webbplatser och mobila upplevelser.

LICENSIERA MODAL

0 Likes

Stadionkwartier1, Eindhoven (2009)
Netherlands

Het Stadionkwartier in Eindhoven is een nieuw te ontwikkelen gebied op het oude parkeerterrein, aan de westkant van het Philips Stadion, waar nog eerder onder meer het Philips Ontspannings Centrum was gesitueerd.

Het terrein werd door PSV, de oude eigenaar, verkocht en in 2008 is gestart met de bouw.

In de plannen zijn de bewoners van de naastliggende wijk Philipsdorp nauw betrokken. Er is uiteindelijk gekozen voor een schaalopbouw: kleinschalig tegen de oude wijk aan, en hoger en grootschaliger richting het spoor en tegen het stadion aan. Meest opvallende punt in de plannen is een circa 70 meter hoge woontoren ontworpen door Wiel Arets. Verder zijn ook enkele kantoorvoorzieningen gepland. Inmiddels is men bezig met de bouw van de drielaagse parkeergarage, welke het eerste kwartaal van 2010 gereed zal zijn.

Over het heien zijn al veel klachten binnengekomen. Half mei werd bekend dat het heien wederom vertraging heeft opgelopen. De verwachting is dat de werkzaamheden in 2012 afgerond kunnen worden.

Copyright: Bo De Visser
Typ: Spherical
Upplösning: 7600x3800
Taken: 07/04/2009
Uppladdad: 29/12/2009
Uppdaterad: 03/03/2015
Visningar:

...


Tags: eindhoven; psv; stadion; philips; poc; ontspanningscentrum; voetbal; heien; overlast; containers; klachten; footbal; building; offices
comments powered by Disqus
Mer om Netherlands