Audi Pitesti - Euro Tehno Group - Out...
摄影师 EXPERT
分享
mail
License license
loading...
Loading ...

全景摄影师 Info3D.ro EXPERT 日期和时间 11:35, 14/03/2011 - Views loading...

Advertisement

Audi Pitesti - Euro Tehno Group - Outside

世界 > Europe > Romania > Oltenia

  • 喜欢 / 不喜欢
  • thumbs up
  • thumbs down

Înfiintata în anul 2001, Euro Tehno Group a devenit în 2003 distribuitor autorizat în judetul Arges al marcilor de autovehicule Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Audi, fapt ce îl recomanda ca un puternic comerciant de automobile. În octombrie 2005 a fost pus în functiune un modern centru auto Volkswagen, la intrarea pe autostrada Pitesti-Bucuresti. Construit conform standardelor producatorului, centrul cuprinde un spatiu de prezentare a 8 autoturisme Volkswagen si un atelier service complet, utilat cu echipamente de ultima generatie. În 2006 compania Euro Tehno Group a depasit granitele judetului Arges si a deschis un show-room Volkswagen în orasul Târgoviste. În prezent, distribuitorul auto are în derulare în Targoviste o investitie Volkswagen asemanatoare celei de la Pitesti, cu o suprafata desfasurata de 4.200 mp (show-room, ateliere service si parcari), data deschiderii acesteia fiind preconizata la sfârsitul lunii septembrie 2011. În cursul anului 2007 a fost finalizat în Pitesti un spatiu Weltauto de comercializare a autovehiculelor de ocazie. Marca Weltauto face parte de asemenea din concernul Porsche Holding si asigura clientului achizitionarea unor masini de ocazie verificate si garantate. La începutul lunii iunie 2007, Euro Tehno Group a început investitia pentru construirea în Pitesti a unui show-room si service dedicat marcii premium Audi. Investitia de 4,7 milioane de Euro a fost finalizata în luna iunie 2008, show-room-ul prezentând un spatiu pentru expunerea a peste 12 modele Audi. Euro Tehno Group a devenit în anul 2010 dealer autorizat al marcii SEAT în Pitesti si partener service SEAT în Pitesti si Târgoviste. Euro Tehno Group se pozitioneaza astfel în topul marcilor de import din judetul Arges si Dâmbovita, cu marcile Volkswagen, Audi si SEAT. Modelele expuse în interior, mobilierul, decorurile, sistemul de iluminat, toate vor reflecta valorile brandului Audi: progresivitate, sportivitate, sofisticare. Este vorba de un spatiu foarte generos pentru expunerea a 12 modele Audi, caracterizat de claritate si transparenta. "Progresul prin tehnologie" este misiunea la care s-a obligat marca Audi. Si aceasta nu este valabila doar în privinta sportivitatii, ci si în ceea ce priveste mobilitatea durabila. Audi implementeaza diferite masuri de eficientizare într-un concept de ansamblu. În calitate de dezvoltator a numeroase inovatii, am influentat durabil industria auto. Va asteptam cu placere.

Informatii de contact

comments powered by Disqus

在附近的图片http://www.360cities.net/area/arges-county-romania

map

A: Seat Pitesti - Euro Tehno Group - Outside

摄影师Info3D.ro, 距离此处200远

Seat Pitesti - Euro Tehno Group - Outside

B: Honda Showroom Pitesti Car Service

摄影师Info3D.ro, 距离此处400远

Honda Showroom Pitesti Car Service

C: Water Cleaning Facility Pitesti

摄影师Alex Serban, 距离此全景1.8

Statia de epurare Pitesti

Water Cleaning Facility Pitesti

D: Golesti Museum, traditional houses from Romania

摄影师Mihail Oprescu, 距离此全景4.1

Golesti Museum, traditional houses from Romania

E: Energostar Mick-Med Pitesti

摄影师Info3D.ro, 距离此全景4.7

Centrul de medicina alternativa Energostar Mick-Med Pitesti, unde se imbina terapiile alternative si ...

Energostar Mick-Med Pitesti

F: A Pitesti 15 05 2009

摄影师Valentin Arfire, 距离此全景4.7

during a ery brief visit to Pitesti on May 15 - 2009, I had the chance to take those pictures - but s...

A Pitesti 15 05 2009

G: B Pitesti 15 05 2009

摄影师Valentin Arfire, 距离此全景4.9

during a ery brief visit to Pitesti on May 15 - 2009, I had the chance to take those pictures - but s...

B Pitesti 15 05 2009

H: Pitesti - Arges County Museum

摄影师Alex Serban, 距离此全景4.9

Pitesti - Arges County Museum

I:

摄影师Info3D.ro, 距离此全景5.0

J: Cafegiu.ro

摄影师Alex Serban, 距离此全景5.1

Cafegiu.ro

Cafegiu.ro

此全景拍摄于

这是一个概述

This county has a total area of 6,862 km². The relief can be split into 3 distinctive parts. In the north side there are the mountains, from the Southern Carpathians group - the Făgăraş Mountains with Moldoveanu Peak (2,544 m), Negoiu Peak (2,535 m) and Vanatoarea lui Buteanu peak (2,508 m) towering the region, and in the North-East part the Leaotă Mountains. Between them there is a pass towards Braşov, the Rucăr-Bran Passage. The heights decrease, and in the center there are the sub-carpathian hills, with heights around 800 m, crossed with very deep valleys. In the south there is the northern part of the Romanian Plain.

The main river that crosses the county is the Argeş River in which almost all the other rivers coming from the mountains flow. In the south the main rivers are the Vedea River and the Teleorman River.

分享这个全景图