Projections and Nav Modes
  • Normal View
  • Fisheye View
  • Architectural View
  • Stereographic View
  • Little Planet View
  • Panini View
Click and Drag / QTVR mode
Share this panorama
For Non-Commercial Use Only
This panorama can be embedded into a non-commercial site at no charge. Read more
Do you agree to the Terms & Conditions?
For commercial use, contact us
Embed this Panorama
WidthHeight
For Non-Commercial Use Only
For commercial use, contact us
License this Panorama

Enhances advertising, editorial, film, video, TV, Websites, and mobile experiences.

LICENSE MODAL

0 Likes

T Huis Park Presikhaaf Arnhem
Netherlands

De oude "achteringang van het NS station in Arnhem is na het bouwen van het nieuwe station naar Park Presikhaaf verplaatst. het dient nu als Theehuis. De oude betonnen ruiten zijn vervangen door grote glazen wanden en er is een geweldig uitzicht over het park.

Copyright: Studio Mambeau Martijn Baudoin
Type: Spherical
Resolution: 9168x4584
Taken: 17/10/2013
Uploaded: 17/10/2013
Updated: 08/04/2015
Views:

...


Tags: t-huis; park presikhaaf; arnhem; oude ns gebouw; achteringang station; amsterdamseweg
comments powered by Disqus
More About Netherlands