N
Projections and Nav Modes
  • Normal View
  • Fisheye View
  • Architectural View
  • Stereographic View
  • Little Planet View
  • Panini View
Click and Drag / QTVR mode
Поделитесь этой панорамой
For Non-Commercial Use Only
This panorama can be embedded into a non-commercial site at no charge. Подробнее
Do you agree to the Terms & Conditions?
For commercial use, связаться с нами
Embed this Panorama
ШиринаВысота
For Non-Commercial Use Only
For commercial use, связаться с нами
LICENSE MODAL

0 Likes

Odena Castle
Spain

Del recinte emmurallat només resta un gran baluard poligonal i una petita part de la muralla perimètrica . La torre de defensa està construïda de grosses parets, amb un perímetre exterior d’onze cares que oscil·len entre 225 cm i 240 cm a la base i 205 i 225 cm. a la part superior; els paraments de les façanes, que conserven part de l’arrebossat original, són lleugerament inclinats.

Fins fa poques dècades,  el recinte del castell donava cabuda  al nucli antic de la població: església, casa consistorial i les escoles. L’explotació de la pedra de guix a partir de 1943, va provocar la desaparició de gran part del recinte fortificat i de gran part de les edificacions que s’alçaven dins la muralla.

 

Del recinto amurallado sólo queda un gran baluarte poligonal y una pequeña parte de la muralla perimetral. La torre de defensa está construida de grandes paredes, con un perímetro exterior de once caras que oscilan entre 225 cm y 240 cm en la base y 205 y 225 cm. en la parte superior, los paramentos de las fachadas, que conservan parte del revoque original, son ligeramente inclinados.


Hasta hace pocas décadas, el recinto del castillo daba cabida al casco antiguo de la población: iglesia, casa consistorial y las escuelas. La explotación de la piedra de yeso a partir de 1943, provocó la desaparición de gran parte del recinto fortificado y de gran parte de las edificaciones que se alzaban en la muralla.

 

Inf: http://festacatalunya.cat/articles-mostra-833-cat-castell_dodena.htm

View More »

Copyright: Manel Chillón
Type: Spherical
Resolution: 8000x4000
Taken: 07/09/2012
Загружена: 07/09/2012
Обновлено: 02/04/2015
Просмотров:

...


Tags: castle; ruins; odena; anoia; barcelona; catalonia
comments powered by Disqus
More About Spain