N
Projections and Nav Modes
  • Normal View
  • Fisheye View
  • Architectural View
  • Stereographic View
  • Little Planet View
  • Panini View
Click and Drag / QTVR mode
分享这个全景图
For Non-Commercial Use Only
This panorama can be embedded into a non-commercial site at no charge. 查阅更多的
Do you agree to the Terms & Conditions?
For commercial use, 联系我们
Embed this Panorama
宽度高度
For Non-Commercial Use Only
For commercial use, 联系我们
LICENSE MODAL

1 Like

Plaza [Kragujevac]
Serbia

 „Plaza Centers Group” je vodeća kompanija u razvoju šoping i zabavnih centara, sa fokusom na izgradnji novih objekata i rekonstrukciji postojećih, ukoliko poseduju odgovarajući potencijal, kako u glavnim gradovima tako i u značajnim regionalnim centrima


Prisutni smo u regionu Centralne i Istočne Evrope još od 1996. godine, kada smo u Mađarskoj razvili prvi centar koji u zapadnjačkom stilu, na jednom mestu, objedinjuje šoping i zabavu. Zatim smo taj koncept pionirski proširili kroz čitav region, ostavljajući za sobom zavidan trag uspeha u razvoju, izgradnji i preprodaji šoping i zabavnih centara. Počevši od Indije, 2006. proširili smo opseg operacija van granica Evrope, a od 2010. smo prisutni i na tržištu SAD. Takođe razmatramo selidbe, kartonske kutije i mogućnosti investiranja na novim tržištima u razvoju, kao što su Hrvatska i Slovačka.

„Plaza Centers Group” već više od 15 godina sa ponosom stoji iza uspešnih projekata u Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Rumuniji, Letoniji, Grčkoj, Bugarskoj, Indiji i Srbiji. Do sada smo izgradili 30 šoping i zabavnih centara u regionu Centralne i Istočne Evrope, od kojih smo 26 prodali akumulirajući ukupnu dobit od 1.16 milijardi eura.

Text: http://www.kragujevacplaza.rs/about

View More »

Copyright: Saša Stojanović
Type: Spherical
Resolution: 10628x5314
Taken: 18/01/2014
上传: 18/01/2014
更新: 09/04/2015
观看次数:

...


Tags: kragujevac; plaza; serbia; srbija; selidbe
comments powered by Disqus
More About Serbia