Open Map
Close Map
N
Projections and Nav Modes
  • Normal View
  • Fisheye View
  • Architectural View
  • Stereographic View
  • Little Planet View
  • Panini View
Click and Drag / QTVR mode
Share this panorama
For Non-Commercial Use Only
This panorama can be embedded into a non-commercial site at no charge. Read more
Do you agree to the Terms & Conditions?
For commercial use, contact us
Embed this Panorama
WidthHeight
For Non-Commercial Use Only
For commercial use, contact us
LICENSE MODAL

0 Likes

Drinska regata 2011
Serbia

DRINSKA REGATA BAJINA BAŠTA 2011.


Održava se od 21. do 23. Jula po 18. put.
Regata je najposećeniji dogadjaj u Zapadnoj Srbiji i centralna letnja manifestacija na vodi. Očekuje se da ovaj hepening na reci Drini, tokom tri dana, različitim sadržajima privuče preko 100.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva.

Program je i ove godine veoma bogat.
Regata počinje 21. jula Igrama bez granica na jezeru Perućac, Takmičenjem u preplivavanju jezera i Takmičenjem u pripremanju riblje čorbe pored reke Vrelo .

Na igrama učestvuju studenti Fakulteta za fizičko vaspitanje, sportski klubovi ali i sve druge ekipe koje se prijave. Igre će pratiti i zabavno muzički program. U večernjim satima na trgu u Bajinoj Bašti, koncert narodne muzike. Program regate nastavlja se sutradan, 22. jula od 16 časova takmičarskim spustom niz Drinu u kome učestvuju brojna sportska društva iz cele Srbije I Skokovima sa mosta. Drugi dan manifestacije završava se zabavnim programom i koncertom u okviru MOST FEST-a na ućšu reke Rače u Drinu.

Treći dan regate, 23. jul rezervisan je za onaj glavni događaj, odnosno zabavno-rekreativni spust koji počinje u 11 časova i u kojem učestvuju stotine plovila i posada, uz trubače, plutajući šank, muzički splav, roštilj i ostale specijalitete domaće kuhinje na reci i obavezno kupanje. U večernjim satima MOST FEST. U sva tri dana trajanja programa Regate biće organizovan sajam zdravlja i rekreacije na trgu u Bajinoj Bašti.

Drinska regata je već godinama omiljena letnja domaća destinacija brojnih javnih ličnosti, koje će i ove godine splavariti Drinom na "VIP splavu". Pored "VIP splava" na regati plovi i još nekoliko drvenih splavova, izrađenih po originalnom uzoru na stare drinske splavare, koji su plovili na deblima posečenim u šumovitoj Tari. Više čamaca sa trubačima tradicionalno prati nekoliko kilometara dugačku povorku Regate i daje joj ritam.

Source: www.regata.rs

Photo: Virtuelne panorame

View More »

Copyright: Saša Stojanović
Type: Spherical
Resolution: 10664x5332
Taken: 22/07/2011
Uploaded: 24/07/2011
Views:

...


Tags: drina; drine; river; reka; regata; bajina; basta; 2011; srbija; bosnia; bosna; serbia; most
More About Serbia


It looks like you’re creating an order.
If you have any questions before you checkout, just let us know at info@360cities.net and we’ll get right back to you.