N
Projections and Nav Modes
  • Normal View
  • Fisheye View
  • Architectural View
  • Stereographic View
  • Little Planet View
  • Panini View
Click and Drag / QTVR mode
Share this panorama
For Non-Commercial Use Only
This panorama can be embedded into a non-commercial site at no charge. Read more
Do you agree to the Terms & Conditions?
For commercial use, contact us
Embed this Panorama
WidthHeight
For Non-Commercial Use Only
For commercial use, contact us
LICENSE MODAL

0 Likes

Eforie Nord
Dobrogea

 statiune de vacanta foarte populara, fiind cea mai dezvoltata statiune de pe litoral dedicata cazarii la particulari, cu un numar mare de oferte de cazare la vile si pensiuni.

Aceasta este pozitionata intre mare si lacul Techirghiol, fiind o statiune ce imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aici: apa sarata si namolul sapropelic din lacul Techirghiol, apa de mare, precum si bioclimatul marin bogat in aerosoli.

Cu o larga deschidere spre mare statiunea Eforie Nord are o plaja de 4 km, acoperita cu nisip fin si ferita de valuri de diguri ce inainteaza spre larg. Plaja statiunii atinge cam 3-4 km lungime si latimi de 20-100m iar faleza atinge pe alocuri inaltimea de 30 m si comunica cu plaja prin scari de piatra.

In ultimii ani s-au construit in Eforie Nord o multime de vile particulare cu un nivel ridicat de confort care depaseste confortul oferit de hotelurile vechi, ramase de pe vremea comunismului, si care prin tarifele rezonabile la serviciile turistice, atrag de la an la an mai multi turisti, astfel Eforie Nord devenind cea mai renumita statiune dedicata cazarii la particulari.

Statiunea Eforie Nord beneficiaza de o clima mediteraneeana, caracterizata prin veri fierbinti cu temperaturi medii cuprinse intre 23-31 de grate Celsius si de o rata a precipitatiilor scazuta (aproximativ 400 ml anual).

Soarele straluceste 10-12 ore pe zi, conditiile pentru plaja fiind optime. Un aer de prospetime este dat de cele peste 30 ha de spatii impadurite din statiune. Hotelurile, vilele, casele de odihna pot primi pana la 20000 de turisti. In partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru propietatile curative ale namolului.

http://www.vilaflory.ro/despre-eforie-nord.html

Copyright: W. H. Mahyo
Type: Spherical
Resolution: 6000x3000
Taken: 04/09/2011
Uploaded: 05/09/2011
Updated: 22/03/2015
Views:

...


Tags:
comments powered by Disqus
More About Dobrogea