Jordi Munné Ruiz

Expert

Barcelona, Spain, Europe
Views: 338,750
About Jordi

sr.munne@gmail.com

T: +34 609 344 443

www.jordimunne.com

 

 

Vaig néixer a la vila d’Eivissa el 1967.  Ja de molt petit vaig mostrar interès per la fotografia, gràcies al “tiet Pepito” un oncle del meu pare, gran aficionat a la fotografia, que un any em va regalar una càmera i menjar per a la càmera.

 

A l’edat d’onze anys em vaig traslladar a Barcelona amb la família, on vaig continuar la meva formació acadèmica i l’interès per  la fotografia.

 

Entre els 17 i els 22 anys, aquest interès va prendre força, ja que vaig començar a fer les primeres gravacions en vídeo dels partits  d’hoquei sobre patins per a la secció del Barça. Mentrestant, ja havia iniciat la meva formació audiovisual a l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) i havia rebut classes de realització i producció al Centre d’Iniciatives i Experimentació per a Joves (CIEJ). A TV3 em vaig formar com a Operador d’Imatge i vaig rebre formació especialitzada amb càmeres robotitzades, caps calents, grues, edicions AB Roll, edició no lineal (Final Cut, After Effects) i il·luminació.

 

La meva experiència en el món audiovisual ve donada per més de vint anys a TV3, com a Operador d’Imatge en els diferents departaments d’Esports, Informatius, Actualitats i Unitats Mòbils.

 

He realitzat i produït vídeos en empreses com Telefònica, Artur Andersen, Winterthur i Axa, entre altres. També per a institucions com l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

 

He col·laborat en el naixement de la Televisió d’Eivissa i Formentera (TEF), en diferents tasques de coordinació, realització i ensenyament, així com en l’establiment de protocols i dinàmiques de treball.

 

En el camp de l’ensenyament, he impartit classes de producció, realització i operador d’imatge per la Universitat de Girona i empreses privades del sector docent.

 

Aquests sis últims anys he format part de l’equip de digitalització de Televisió de Catalunya, on he tingut l’oportunitat de dur a terme tasques com les de formació digital per a la Televisió de les Illes Balears (IB3).

 

Des de la meva incorporació al món laboral, la fotografia ha estat en un segon pla, fins que l’any 2006 vaig trobar en la fotografia panoràmica un ventall de possibilitats, com  la possibilitat de fer visites virtuals mitjançant la xarxa d’internet.